Danmarks hykleriske syn på rettigheder og moral

Af Saif Shah Muhammad

Chefredaktøren fra Qatar’s største avis kommer i denne artikel ind på Danmarks hykleriske syn på rettigheder og moral – og giver den danske regering og de danske sportsfirmaer og fodboldforbund en god intellektuel lussing:

“På dette tidspunkt vil det også være relevant at analysere de nye selvudnævnte forkæmpere for menneskerettigheder. Hvis disse enheder er oprigtige omkring reformer, har de nok til at begynde med derhjemme.

Den nuværende regering i Danmark med Mette Frederiksen i spidsen stemte for en lov, der tillader myndigheder at konfiskere penge, smykker og andre værdifulde genstande fra flygtninge, der krydser den danske grænse. Lovforslaget fik hård fordømmelse fra FN’s Menneskerettighedsråd. De regerende socialdemokrater har også stemt for en lov, der forbyder at bære burkaer og niqab.

Frederiksen har også gået ind for ekstremt anti-indvandringsforanstaltninger og omtalt islam som en ’barriere for integration’ og opfordret til at lukke de muslimske skoler. Danmark har også sin egen afgrøde af højreekstremistiske grupper, der kræver udvisning af muslimer og bevarelse af landet for dets etniske samfund.

Den omdiskuterede familiepolitik, der tvangsfjerner børn fra deres forældre under påskud af, at de ikke er kvalificerede til at tage sig af dem, er blevet kritiseret af det danske folk selv. Kræver det ikke ændringer?

Jeg mener, at Hummel og de danske idrætsforbund bør fokusere på menneskerettighedskrænkelser mod muslimer i deres land, muslimer som er danske statsborgere, frem for at påtage sig rollen som en hvid frelser.

Jeg råder jer til at uddanne jer selv om dette psykologiske kompleks, som skal afhjælpes. Den hvide mands byrde til at regere resten af menneskeheden er en overherredømme tankegang plaget af fordomme og illusioner.”

Læs hele artiklen på dette link.

Red.: Læs også denne klumme.

%d bloggers like this: