Kent Munch er død

Af Claus Vittus

Munch rocker videre hinsides.
Min musikmentor, pladepusher og quizkammerat Kent Munch er her ikke mere.
Da jeg som ung dreng i 1970 kom i Københavns bedste pladebutik Bristol Music Center på Strøget første gang var der to mennesker, der tog imod mig – Panik og Kent Munch. Jeg var lidt bange for Kent, da han vidste alt og virkede seriøs. Men han var god til at lede mig over til det nyeste f.eks. Black Sabbath da de debuterede med en mørk plade med endnu mørkere cover. Senere kom jeg som musikjournalist til at møde Kent som skarp, men også munter pladeselskabsmand for Sonet og mange andre selskaber. De sidste mange år har jeg haft stor fornøjelse af at være quizmakker med ham i den månedlige Denners Quiz, hvor vi nærmest duellerede på gamle anekdoter om musikere. Kent havde altid de bedste anekdoter og havde mødt flest VIPs. Hans engagement i musikken var stort og det holdt lige indtil fornylig. Jeg håber han hygger sig med alle de VIPs i musikbranchen som han nu deler himmelsky med. Med mindre de er nede i djævelens fede musikklub. Kent skal nok hygge sig og finde det bedste musiksted.

Fra Kents LinkedIn side.

Foto: Thomas Finn.

%d bloggers like this: