NEIL YOUNG FORKÆLER OS IGEN-IGEN

Af Jan Poulsen


Én burde foreslå NEIL YOUNG at købe sin egen pladefabrik, for med hans udgivelsesfrekvens kan det kun være en god forretning.
Det er ikke engang fire uger siden, at han annoncerede sit fjerde album i år, Toast, med udgivelsesdag den 8. juli, og i dag (24/6) – to uger før vi kan købe Toast – har han kastet endnu en luns kød ud til os. Med andre ord har han annonceret endnu et nyt album.
Denne gang er der tale om et livealbum fra hans meget roste turné i 2019 med Promise Of The Real som backingband, der bl.a førte ham forbi Tinderbox-festivalen i Odense; hans seneste besøg her i landet.
På albummet Noise & Flowers får vi 14 sange at høre fra hans europæiske sommerturné, der fandt sted kort tid efter, at Neil Youngs mangeårige manager Elliot Roberts døde; albummet er da også en hyldest til ham med følgende sange:

Mr. Soul / Everybody Knows This Is Nowhere / Helpless / Field Of Opportunity / Alabama / Throw Your Hatred Down / Rockin’ In The Free World / Comes A Time / From Hank To Hendrix / On The Beach / Are You Ready For The Country / I’ve Been Waiting For You / Winterlong / F***in’ Up

Noise & Flowers udkommer den 5. august i tre formater: Som dobbelt-lp, som cd og som en særlig deluxe-box med to vinyler, cd og en blu-ray med en koncertfilm med samme titel.
Du kan varme op til Noise & Flowers med en blændende (publikumsoptaget) version af Like A Hurricane fra hans koncert i München den 6. juli 2019.

%d bloggers like this: