UTRÆTTELIG YOUNG KLAR MED SIN FJERDE LP I ÅR

Af Jan Poulsen


Tidligere på måneden udgav han tre ”nye” lp’er samme dag, Dorothy Chandler Pavilion (solo live 1971), Royce Hall (solo live 1971) og Citizen Kane Jr. Blues (solo live 1974), og nu har NEIL YOUNG netop annonceret endnu et nyt album til udgivelse den 8. juli.
Der er tale om det meget omtalte album Toast, som han indspillede med Crazy Horse omkring årtusindeskiftet, men som han skrinlagde dengang, da han fandt det for mørkt. Han har tidligere sagt om det:

“Toast is an album that stands on its own in my collection. Unlike any other, Toast was so sad that I couldn’t put it out. I just skipped it and went on to do another album in its place. I couldn’t handle it at that time, 2001.”

Nu får vi det altså endelig at høre. Syv numre i alt, men nogle af dem kender vi, da han siden genindspillede dem på Are You Passionate? (2002) eller har haft dem på sin sætliste, også ved koncerter her i Danmark.

Quit / Standing In The Light Of Love / Goin’ Home / Timberline / Gateway Of Love/ How Ya Doin’? / Boom Boom Boom

Albummet udkommer på en dobbelt-lp og cd, og du kan allerede nu få en appetitvækker via linket nedenfor.
Nu skal vi så bare have ham tilbage på dansk jord… eller rettere/hellere i en dansk koncertsal.
Amen!

%d bloggers like this: