DANMARK AFSKÅRET FRA TYSKLAND, TYSKLAND FRA DANMARK

Af Peter Tudvad

Her til morgen meddeler DB (Deutsche Bahn), at der grundet en kabelbrand i Hamburg hersker store indskrænkninger i fjerntrafikken. Bl.a. har al nordgående fjerntrafik over Padborg til København måttet aflyses. Og så er det jo, man ser konsekvenserne af DSB’s lidet gennemtænkte sløjfning af linjen til Tyskland over Rødby-Puttgarden, for netop i en sådan situation ville man ikke som togrejsende have været afskåret fra at tage fra Danmark til Tyskland eller vice versa. I dag er det altså sådan, at man med tog kun kan komme til Tyskland via Padborg, så når den rute er spærret, må man pænt blive hjemme – eller hitte en bil, en bus eller et fly. Havde DSB i det mindste bevaret togstrækningen syd for Nykøbing Falster til Rødby, havde man selv kunnet tage den vej. Men det må man åbenbart ikke, og ikke én politiker har så meget som rømmet sig i den anledning. Nu går det imidlertid også ud over københavnerne, så måske der alligevel er håb.

Skriv en kommentar til denne artikel

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.