Politisk dagbog: Kampagnestart

Af Lars Werge


At springe ud som politisk kandidat inkluderer også en vis grad af selvpromovering. Det er ikke nødvendigvis den nemmeste del, synes jeg.
Men om maksimalt 13 måneder og en lille sjat får vælgerne i Københavns Storkreds (Københavns kommune, kommunerne på Amager samt Frederiksberg) mulighed for at sætte kryds ved mig på stemmesedlen til Folketinget.
Og idet mange – rigtig mange – af vælgerne givetvis ikke aner, hvem jeg er, så skal der promovering til. Af politik, men også person.
Blandt andet skal det ske gennem de traditionelle mekanismer med læserbreve, debatter – og valgplakater. Sidstnævnte er nu udformet, men ikke trykt og leveret endnu, men du kan se den nedenfor.
I den kommende weekend står den også på kampagne.
Dels skal jeg, ligesom mange andre socialdemokrater landet rundt, på gaden lørdag og agitere for et “ja” ved folkeafstemningen 1. juni. Her kan du møde mig i Brønshøj mellem 10 og 12, og i Vanløse mellem 12.30 og 14.
Dels skal jeg bruge en stor del af søndag på at tænke strategi, indhold og – ja – selvpromovering.
Mere vil følge, og alt er godt

%d bloggers like this: