KRIGSFORBRYDELSERNES OG KRIGSFORBRYDERNES RANGERING

Af Peter Tudvad

Ja, alle krigsforbrydelser burde fordømmes, alle krigsforbrydere dømmes, men det bliver de ikke. Som kammeraten skriver på sin hemmelige Facebook-side:

“Alene i 2016, mens Biden var vicepræsident, smed USA 26,171 bomber på sagesløse nationer – svarende til ca. en bombe hver 15. min., døgnet rundt. Mens han har været præsident har han støttet og solgt våben til Saudi-Arabien i krigen og blokaden mod Yemen, der hidtil har kostet over 377.000 civile livet, støttet Israels forbrydelser mod palæstinenserne – det som ICC (International Criminal Court) alene i 2021 kaldte “war crimes and crimes against humanity in the Occupied Palestinian Territories” – autoriseret og eskaleret proxykrige mod bl.a. Rusland og Kina og støttet ulovlige sanktioner mod bl.a. Iran og Cuba – blot for at nævne nogle få af de utallige forbrydelser mod menneskeheden og krigsforbrydelser, Biden har stået i spidsen for.

Vi ved alle, hvad der ville ske, hvis Biden blev dømt efter principperne i Nürnbergprocessen. Hvis de korporative vestlige medier ikke var magtens forlængede arm, havde en ærlig journalist sagt, at Biden skulle holde sin fede kæft, da han ytrede nedenstående ord. Han er ikke i en position til at fordømme andre.”

%d bloggers like this: