KORSVEJE

Af Martin Prip


For 40 år siden trak Jesper Zacher Jensen, Adrian Frank, Carlsen Johnny og jeg en gearbelæsset legetrækvogn, vi havde “lånt” i gården Nørrebrogade 36, ned ad Stengade, hvor vi samme aften skulle optræde som Black Easter i BZ-fæstningen Allotria.
Nærværende fredag krydsede jeg mit eget spor, da jeg ad de samme fortovsfliser tilbagelagde strækningen i modsat retning i et ganske andet forehavende, idet spillestedet Stengade 30 var rammen om releaseparty for min søn Anders’ band Kindsights debutalbum “Swedish Punk”. (titlen er ironisk – red.)
Jeg ville lyve, hvis jeg hævdede, jeg ikke blev rørt over den tætpakkede sals modtagelse af kapellets fine Cardigans-inspirerede indiepop leveret med en ungdommelig gnist, man kun kan misunde, og således blev en ring på smukkeste vis sluttet.
PS – vi satte legetrækvognen tilbage efter brug den nat i 1982.

%d bloggers like this: