Hans Henrik Schwab debuterer som krimiforfatter

Af Hans Henrik Schwab

ÅRETS SURPRISE-UDGIVELSE!

Så sker det: I dag debuterer jeg som krimiforfatter! Min debut – en autofiktiv forlagskrimi med titlen KARAKTERMORD – udkommer naturligvis timet med weekendens krimimesse i Horsens, hvor jeg søndag på Orange Scene bliver interviewet af himself, Henrik Palle. Allerede i morgen lørdag bliver romanen anmeldt i Politiken Bøger, hvor krimianmeldernes nestor giver den hele fem hjerter og følgende skudsmål med på vejen:

”Det er nyfigen nordic noir, der med stilistisk schwung og elan afdækker de sinistre hemmeligheder i en globaliseret forlagsbranche, som med sine suspekte syndikater skildret i smældende spondæer fremstår som et dantesk inferno eller et miltonsk Paradise Lost. Bye, bye Biedermeier! Det er mesterligt og modigt: Schwab matcher ubesværet andre forlagsbranchekollegers forsøg ud i krimigenren. Årets krimidebut ’sans comparaison’”.

Ses vi i Horsens?

Omslagsdesign: Maija Hejgaard

%d bloggers like this: