Et kæmpe kram af den søde og kærlige Morten

Af Jerry Ritz

Det er 3 år siden vi mistede Master Fatman – han døde den 26. marts 2019 blot 53 år gammel – alt for tidligt at forlade denne jord og sin kone og fire børn. Jeg traf Morten Lindberg – som var hans rigtige navn – nogle gange. Sidste gang var i forbindelse med en Røde Kors’ aktivitet sammen med superliga spillere fra FCK og FCN for TV2/Lorry. Han var meget gavmild og stillede altid op for Røde Kors når han blev spurgt. I det aktuelle tilfælde havde han glemt at give besked om han kunne, så jeg blev spurgt om jeg ville stå på stand by og klare opgaven i tilfælde af at han ikke dukkede op på Hovedbanegården, hvor indslaget blev sendt direkte fra. Få minutter før indslaget skulle “i luften” kom han drønnende ind og gik lige på. Først efter indslaget var sent på TV fik han at vide, at jeg var hans “understudy” i tilfælde af han havde glemt aftalen. Jeg var var både lettet og glad for at han dukkede op! Jeg fik et kæmpe kram af den søde og kærlige Morten, som alt andet lige fyldte skærmen bedre ud.

%d bloggers like this: