NEIL YOUNG BARSLER MED TRE NYE LP’ER TIL MAJ

Af Jan Poulsen

Det er godt tre måneder siden, at NEIL YOUNG udgav lp’en Barn, og siden har vi gået hvileløst rundt uden konkret viden om kommende udspil fra ham, og det er faktisk lang tid i Youngs verden. Heldigvis skal vi ikke vente i uvished længere, for natten til lørdag (dansk tid) har han oplyst, at han udgiver hele tre ”nye” lp’er den 6. maj.
”Nye” er i citationstegn, da der ikke er tale om ny-indspillede plader, men derimod tre live-lp’er i den bootleg-serie, han introducerede i oktober sidste år med albummet Carnegie Hall 1970. Altså, han går i krig mod bootleggerne ved at udgive ”deres” uofficielle plader i god lydkvalitet på lp og cd, men med samme – ofte primitive – omslag, som de gamle bootlegs.
De tre kommende titler er alle solokoncerter og indeholder følgende sange:

Dorothy Chandler Pavilion (Los Angeles: February 1, 1971)
On The Way Home / Tell Me Why / Old Man / Journey Through The Past / Cowgirl In The Sand / Heart Of Gold / A Man Needs A Maid / Sugar Mountain / Don’t Let It Bring You Down / Love In Mind / The Needle And The Damage Done / Ohio / See The Sky About To Rain / I Am A Child / Dance Dance Dance.

Royce Hall (Los Angeles: January 30, 1971)
On The Way Home / Tell Me Why / Old Man / Journey Through The Past / Cowgirl In The Sand / Heart Of Gold / A Man Needs A Maid / See The Sky About To Rain / Sugar Mountain / Don’t Let It Bring You Down / Love In Mind / The Needle And The Damage Done / Ohio / Down By The River / Dance Dance Dance / I Am A Child.

Citizen Kane Jr. Blues (Live The Bottom Line) (NYC: May 16, 1974)
Pushed It Over The End / Long May You Run / Greensleeves / Ambulance Blues / Helpless / Revolution Blues / On The Beach / Roll Another Number (For The Road) / Motion Pictures / Pardon My Heart / Dance Dance Dance.

Fordi vi har vansmægtet i godt tre måneder – og da det er weekend – får du en smagsprøve fra alle tre lp’er nedenfor.
God fornøjelse… og ditto weekend, folkens! ❤

%d bloggers like this: