Statsministeren backstage med Sebastian

Af Mette Frederiksen, Statsminister

Når lyset bryder frem. Dejligt at være til koncert igen. Oplevede i går den smukkeste aften i Sebastians selskab. Og så jeg fik mulighed for at sige en helt særlig tak. ”Du er ikke alene”. Sådan sang Sebastian, da jeg på vegne af Danmark gav Godhavnsdrengene deres længeventede undskyldning. I det øjeblik satte musikken ord og følelse på det hele. Det var et stærkt og rørende øjeblik. Og en smuk påmindelse om, hvad det er kulturen kan. Vi har brug for kulturen til at samle os. Til refleksion, håb og trøst. Jeg har lyttet til Sebastian hele mit liv. I solskin og gråvejr. Som ung og som voksen. Tak for det hele, Sebastian🙏🏼 Mine yndlingsnumre er “Her er en sang”, som er en af de gamle. Fra 1977, hvor jeg selv blev født, og så så en af de nye “Lille hjertesang”.

%d bloggers like this: