Ugens udvalgte albumnyheder

Nation of Language. Foto: Robin Laananen.

Denne uges udvalgte albumnyheder består af fem fremragende album der er udgivet indenfor de sidste tre uger og en liste med anbefalinger. Undertegnede har været på arbejde i Napoli og har ikke haft mulighed for, på troværdig vis, at udvælge og anbefale album der udkom de sidste par uger. Her er de sidste ugers anbefalelsesværdige nyheder.

Nation of Language har med A Way Forward udgivet et af de bedste synthpopalbum i mange år; Det er ni år siden Robin Guthrie udgav sit seneste album, nu er han tilbage med Pearldiving; Moor Mother har med Black Encylopedia of the Air allerede udgivet et fremragende album i år og som en del af det rå free-jazz/beatpoetry-kollektiv Irreversible Entanglements viser Moor Mother på det nye album Open The Gates hvorfor hun er en af de mest spændende og vidtfavnende kunstnere på den eksperimenterende rap/jazz-scene; Hold øje med Madridbandet The Parrots som nu har udgivet deres andet album Dos; Parcels udforsker 70´ernes og 80´ernes disco/funk scene på albummet Day/Night.

Andre bemærkelsesværdige udgivelser: Radiohead – KID A MNESIA, Snail Mail – Valentine, Marissa Nadler – The Path of the Clouds, Hard Feelings – Hard Feelings, The Pop Group & Dennis Bovell – Y in Dub, Jon Hopkins – Music For Psychedelic Therapy, Penelope Isles – Which Way to Happy, Dummy – Mandatory Enjoyment, Makthaverskan – För Alting og Jónsi – Obsidian.

Nation of Language – A Way Forward (Play It Again Sam)

Robin Guthrie – Pearldiving (Soleil Aprés Minuit)

Irreversible Entanglemets – Open the Gates (International Anthem)

The Parrots – Dos (Heavenly Recordings)

Parcels – Day/Night (Because Music)

Lyt også til ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder:

%d bloggers like this: