Ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder

Beach House. Foto: David Belisle

“Once Twice Melody” er førstesinglen fra og titelnummeret på Beach House nye selvproducerede dobbeltalbum. I løbet af de næste fire måneder bliver albummet udsendt i fire kapitler inden den fulde udgivelse ligger klar den 18. februar.

Jenny Hval har signet med 4AD og har i den anledning udsendt singlen “Jupiter”.

På spanske Dharmacides nye album Cult Band Member findes det stærke nummer “Breezing”.

Neu Sierra har udsendt ny single “Pink Crosses”. Singlen er forløber for hendes nye album der udkommer i løbet af foråret.

Hør alle ugens udvalgte singler nedenfor.

Ugens udvalgte nyheder er fra Beach House, Jenny Hval, Dharmacide, Neu Sierra, Nilüfer Yanya, Makthaverskan, Iceage, Pip Blom, Fred again…, Speedy Ortiz, Sissi Rada, OMBIIGZI/Staus/Non Staus/Zoon, David Menke/Lionel Limiñana, Jersey Street (A Certain Ratio Vocal Rework), Mystic Braves, Oberhofer (feat. Shamir, Nick Valensi), Riton/Gucci Soundsystem/Jarvis Cocker, El Michels Affair/Piya Malik, Bill Callahan/Bonnie Prince Billy/Hamerkop, Moses Sumney, Erika de Casier (Mura Masa Remix), EERA, Lime Garden, Blind Delon, Shamir, They Hate Change/SARGE, Ovlov, Merli Armisa, FACS, Palace, Courtney Barnett, Curtis Harding, Mall Daze, Gabriels, Sega Bodega/Charlotte Gainsbourg, Empath, Tallies, Bonobo/O`Flynn, Foster The People (Gus Dapperton Version), Tangerine Dream, Lucy Dacus, WOW, Washed Out (Amtrac Remix), Jónsi, Lionlimb og bliss3three.

Playliste med ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder. Playlisten bliver opdateret løbende med det bedste nye musik. Abonner på den for at få det bedste nye musik samlet et sted:

Playliste med tidligere ugers udvalgte singlenyheder:

%d bloggers like this: