Tragedien i Rumænien

Af Arne Herløv Petersen

Information skriver om corona i Rumænien:

Ifølge intensivlæge Dorel Sandesc er 95 procent af de indlagte på intensivafdelingerne i det vestlige Rumænien ikke vaccineret.
»Mange af dem er vaccinemodstandere, dem som har kaldt os læger for løgnere og kriminelle, fordi de var overbeviste om, at vi var i lommen på medicinalindustrien og ikke talte sandt om den pandemi, som de ikke troede på. Det er nu dem, der ligger i vores senge, modtager vores behandling, og som dør i hobetal,« siger han.
»Det er folk, som var overbevist om, at vaccinerne er farlige, at selv den ilt, vi giver patienterne, er farlig. Og at intensivafdelingerne dræber folk. Nu tigger de os om vaccinen, men det er for sent, og de dør. En del af dem ringer til deres familier, lige inden de bliver intuberet, og siger, at de tog fejl, og at de alle skal skynde sig at blive vaccineret.«

%d bloggers like this: