Bongorama Musik: ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder

Animal Collective: Prester John

Animal Collective udsender nyt album, Time Skiffs, den 4. februar. Første single er “Prester John”.

Felines har udsendt deres ventede EP I Reap What I Sow. På EP´en findes det stærke nummer “GIWSH”.

David Lynch og Donovan har samarbejdet på singlen “… Gimme Some A That” og der er nye stærke singler fra Pink Milk, Parquet Courts, Helado Negro og HEALTH.

Hør alle denne uges udvalgte singler nedenfor.

Ugens udvalgte nyheder er fra Felines, Animal Collective, Lana Del Rey, Parquet Courts, Mount Kimbie, Nation of Language, Pink Milk, Helado Negro, The Juan Maclean/Monika Heidemann, She/Beast, Wet/Blood Orange, The Pop Group (Dennis Bovell Dub Version), David Holmes (Daniel Avery Remix), HEALTH/Poppy, Dummy, The Zephyr Bones, Chet Faker (Boys Noize Remix), All We Are, Rome Is Not A Town, Kelley Stoltz, Mildred Maude, TOPS, Donovan/David Lynch, La Luz, Bent Knee, Ric Wilson/Yellow Days, Beverly Glenn-Copeland/Bon Iver/Flock Of Dimes, Combo Chimbita, Deserta, Hollow Ship, Chime School, Andrew VanWyngarden, Boy Harsher, Parcels, Clinic, Anjimile, Two Door Cinema Club (Myd Remix), Anz, Pearly Gate Music, Noah Carter (ft. School of X), Crayon/Tora/Gracy Hopkins, Blawan, Laetitia Sadier, Black Marble, Deerhoof og Jenny Beth (Planningtorock´s Planningtoloverher Version).

Playliste med ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder. Playlisten bliver opdateret løbende med det bedste nye musik. Abonner på den for at få det bedste nye musik samlet et sted:

Playliste med tidligere ugers udvalgte singlenyheder:

%d bloggers like this: