Bongorama Musik: ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder

hackedpicciotto – Evermore.

Ydegirl udsender sit debutalbum Ydegirl den 15. oktober på Escho. Nyeste single fra albummet er “Parody of Crime”.

Los Angeles bandet Provoker har udsendt deres debutalbum Body Jumper, singlen “Blue Sheen” er ren post-punk.

She/Beast er en af de fremtrædende skikkelser på Malmøs garage-rock scene “No Regrets” er hendes nyeste single.

hackedpicciotto (Alexander Hacke/Einstürzende Neubauten og Danielle de Picciotto/Crime & The City Solution) er blevet signet til MUTE og udsender nyt album The Silver Threshold den 12. november, første single er “Evermore”.

Se og hør ugens udvalgte nyheder nedenfor.

Ugens udvalgte nyheder er fra:

Ydegirl, Provoker, She/Beast, The Limiñanas/Laurent Garnier/Edi Pistolas (Get A Room! Remix), hackedpicciotto, Courtney Barnett, Erol Alkan (James Welsh Remix), Mister Strange, Future Utopia/HAAi/Dave/Es Devlin (HAAi Rework), Hayden Pedigo, Sophia Knapp/Dungen, Sharon Van Etten/Angel Olsen, Run The Jewels (Toy Selectah Remix), The Shadracks, Big Thief, Deep Throat Choir, ASA MOTO, Julien Baker (Helios Remix), Magdalena Bay, Alexis Taylor, Good Morning, Macie Stewart, They Hate Change, The Parrots, Tropical Fuck Storm, Say Sue Me, immersion/Laetitia Sadier, Palace Winter, Sufjan Stevens/Angelo De Augustine, Porridge Radio, MF DOOM (Thom Yorke Man on Fire Remix), Vanishing Twin, Soft Cell, LYR (Daniel Avery Remix), El Michels Affair meets Liam Bailey, Pink Milk, John Glacier, Robert Plant/Alison Krauss, The Charlatans (Go! Team Remix), The Velveteers, Surf Curse, Jerome Sydenham/Fatima Njai/Eman, Rachika Nayar, Jim Bob, Slow Crush og New Age Doom/Lee “Scratch” Perry.

Playliste med ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder. Playlisten bliver opdateret løbende med det bedste nye musik. Abonner på den for at få det bedste nye musik samlet et sted

Tidligere ugers udvalgte singlenyheder

%d bloggers like this: