VI VIL ALDRIG GLEMME!

Af Frank Jensen, tidl. Overborgmester

22. juli 2011 blev vi mindet om, at ondskaben fortsat er i vores veludviklede samfund. 77 mennesker blev dræbt med kold blod i regeringskvarteret i Oslo og på AUF sommerlejren på Utøya. En højreekstremist dræbte disse mange mennesker for at så splid og skabe angst hos os alle. Men det vil ikke lykkes ekstremister at nedbryde vores demokrati og sammenhold.

Om aftenen den 22. juli 2011 mødtes vi mange hundrede mennesker foran den Norske Ambassade i København for at vise solidaritet og sorg med vores norske venner og kammerater. Nuværende beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard holdt en stærk tale, som formand for Danmark Socialdemokratiske Ungdom.

Vi vil aldrig glemme ofrene. Vi vil aldrig give op i kampen mod ekstremisme. I dag går vores tanker til alle vores norske venner og kammerater.

%d bloggers like this: