EFTERTANKER

Af Leif Lønsmann


I dag mindes vi ofrene efter angrebene i Oslo for 10 år siden. Dagen bør også give eftertanker hos pressen og de mange “terrorforskere”, som uden tøven udpegede “islamiske ekstremister” som gerningsmænd, og de “vestlige værdier” som ofre, også i de danske aviser dagen derpå. Det var først efter avisernes deadline, at norsk politi meddelte at gerningsmanden var en blond nordmand, og at motivet var “patriotisk”. Derfor står de danske avisoverskrifter fra 23.juli 2011 også som et mindesmærke for vigtigheden af at tæmme sine fantasier og fordomme.

Skriv en kommentar til denne artikel

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.