IGGY POP TILBAGE TIL DANMARK

Af Jan Poulsen


Han har danske rødder og har givet 21 koncerter rundt omkring i landet siden 1977. Sidste år fik han sin annoncerede optræden på Skanderborg festivalen aflyst som følge af corona-nedlukningen, men nu har han rettet kompasset mod os igen.
Næste forår kommer den da 75-årige IGGY POP nok engang forbi og giver to koncerter: Den 3. juni på Værket i Randers og to dage efter i Falkoner Salen i København.
Det bliver hans første koncert i selve Randers efter at have spillet flere gange i forstaden Aarhus ;-), hvor han har sine familiære rødder på mødrene side, mens København er hans hjemmebane her i landet med utallige koncerter igennem årene.
Iggy Pop udgav sidst en lp i september 2019, da han forkælede os med den jazzede Free, men så sent som i forgårs udkom ep’en La Face de Pendule à Coucou, hvor han fortolker Elvis Costellos No Flag på fransk. Den kan du høre nedenfor.
Billetterne til de to koncerter ryger til salg på fredag (18/6).

%d bloggers like this: