Integrationen har det fint

Af Rune Lund

Tak, kære efterkommere af indvandrere, fordi I bidrager så meget til vores land ❤. Vi er rigtig mange, der er glade for alt det, I bidrager med! I dag er der i Politiken endnu en pind til ligkisten ift. højrefløjens myter om, at indvandring skulle koste statskassen milliarder af kroner. For knap 9 ud af 10 efterkommere af indvandrere bidrager præcis lige så meget til samfundet som andre danskere, viser en ny analyse fra Kraka. Og resultatet er det samme med en forskel på ganske få procentpoint, uanset hvilken definition af efterkommere af indvandrere, der regnes med.
Og ja, jeg ved godt, at der også er masser af udfordringer. Men diskussionen bliver nødt til at starte det rigtige sted. Og det er altså med et stort tak. Vi kunne ikke klare os uden jer 🙂!

%d bloggers like this: