Bongorama Musik: ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder

Peggy Gou er tilbage med ¨Nabi” hendes første første single i to år.

“Nabi” er inspireret af 80’ernes synth-klassikere, Erik Saties klaverstykker og de koreanske sange fra 80’erne og 90’erne, som Gous mor plejede at spille i Gous barndomshjem. Vokalen i nummeret tilhører OHHYUK, forsanger i det koreanske band Hyukoh.

Felines udsender en ny EP på Crunchy Frog i løbet af efteråret og det første udspil fra den er “I Reap What I Sow”.

Jomi Massage bevæger sig ud i jazzet avantgarde danskpop på sin nye single “Livet er lige begyndt”.

Se alle ugens udvalgte nyheder nedenfor.

Ugens udvalgte nyheder er fra:

Felines, Jomi Massage, Peggy Gou/OHHYUK, Charles Webster/Emilie Chick, Deafheaven, NEW HOOK/Peral, ShitKid, The Shadracks, Mourning (A) BLKstar, L´Rain, King Gizzard & The Lizard Wizard, Cold Cave, Senor Kino, Dexter Wiggle/Skaka Amazulu The 7th, José González, Arab Strap, Stilla Havet, W.H. Lung, Glass Spells,Kelsey Lou/Yves Tumor/Kelly Moran/Moses Boyd (Actress Remix), Lunar Vacation, SUUNS, The Goon Sax, Marc Melià, The Knife, El Michels Affair meets Liam Bailey, JOMORO/Sharon Van Etten, Space Afrika, Hypnotic Brass Ensemble/Perfume Genius, serpentwithfeet, YAYME, POiSON ANNA, Miljon, Spellling, Blak Saagan, Declaime/MED/Madlib, Naum Gabo og Andy Bell.

Playliste med ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder. Playlisten bliver opdateret løbende med det bedste nye musik. Abonner på den for at få det bedste nye musik samlet et sted. 

Tidligere ugers udvalgte singler findes her

%d bloggers like this: