WILLIAM S. BURROUGHS I SKINDERGADE eller: THE RETURN OF UNCLE BILL

Af Lars Movin

Den 29. oktober 1983 besøgte Burroughs boghandlen The Booktrader i Skindergade 23. For et par timer siden landede der en pallefuld Burroughs-bøger på fortorvet få meter derfra, nærmere bestemt uden for Galleri Tom Christoffersen i Skindergade 5. Ude i virkeligheden regnede det, men inde i den stolte forfatter skinnede solen.

Oh, spritnye, sværtefriske, velduftende bøger direkte fra trykkeriet – det er altid en god fornemmelse. Officiel udgivelsesdato er fredag den 4. juni. Bogen, der er udgivet af Forlaget Bangsbohave, vil naturligvis kunne bestilles gennem enhver fysisk eller virtuel boghandel. Og køber man direkte hos Galleri Tom Christoffersen, er prisen ekstra attraktiv: kun 200 kroner for 288 sider med masser af tekst og mere end 300 illustrationer!

Lørdag den 12. juni kl. 12-16 fejres udgivelsen med en reception i galleriet – en event, der desuden markerer åbningen af en udstilling af en række originale fotografier af Allen Ginsberg + genudgivelse af den første fotobog, Allen Ginsberg udgav, nemlig “Fotografier 1947-87”, der udkom på det danske forlag Klim i 1987.

Sæt kryds ved det hele!

%d bloggers like this: