Bongorama Musik: ugens udvalgte albumnyheder

Sons of Raphael – Full-Throated Messianic Hommage

Ugens fem udvalgte albumnyheder:

Erika de Casier debuterer på 4AD med Sensational og markerer sig som en værdig arvtager til Sade, Janet Jackson eller D´Angelo der alle dominerede neo-soul scenen i 80- og 90´erne.

Sons of Raphael har arbejdet på albummet Full-Throated Messinac Legacy gennem syv år og imponerer med glam ekstravgance, komplekse arrangementer og øjeblikke af fen magi. Albummet blev mixet af Zdar og var et af hans sidste arbejder inden hans alt for tidlige død.

Daniel Miller og Gareth Jones har som Sunroof udsendt Electronic Music Improvisations Volume 1 der er en samling af 8 improviserede modulare musikstykker. Daniel Miller er grundlægger af Mute og Gareth Jones har som producer og teknikker arbejdet sammen med blandt andet Depeche Mode, Einstürtzende Neubauten, Erasure og Yann Tiersen.

Mekaniske rytmer, dyb underjordisk bas og svovlholdige skyer af guitar og feedback er karakteriserende for FACS mørke album Present Tense.

Brødrene David & Stephen Dewaele (Soulwax og 2 Many DJs) grundlagde i 2015 pladeselskabet DEEWEE og markerer deres 50. udgivelse med Foundations en compilation med gamle numre og tre nye fra selskabet. Elektronisk dansemusik i højeste liga.

Ugen byder også på nye nævneværdige udgivelser fra Mdou Moctar, No Joy, Gruff Rhys, Gerogia Anne Muldrow, The Cult Of Dom Keller, CHAI, Para One og Mach Hommy.

Tjek også ugens udvalgte singler her.

%d bloggers like this: