Bongorama Musik: ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder

Gaspard Augé – Hey!.

Det danske band Roma Bahn har udgivet deres debut EP og på den ligger den stærke single “Marble Plinth”.

Gaspard Augé (Justice) har udsendt den anden single “Hey!” fra det kommende album Escapades, der udkommer den 25. juni.

Ugens udvalgte singler byder blandt andet på et Soulwax Remix, nyt fra The Goon Sax, Horsey/King Krule, Wild Pink, Jesuslesfilles, St. Vincent, Whispering Sons og et heftigt Paranoid London Remix af Working Men´s Club.

Se alle ugens udvalgte nyheder nedenfor.

Ugens udvalgte nyheder er fra:

Roma Bahn, Jesuslefilles, The Malpractice, Chet Faker (Soulwax Remix), Wild Pink/Samia, Working Men´s Club (Paranoid London Remix), The Goon Sax, Shannon & The Clams, St. Vincent, Gaspard Augé, Horsey/King Krule, Whispering Sons, Poté, Shannon Lay, Wombo, Minor Threat, Hemi Hemmingway, Chris Liebing, Laura Mvula, UV-TV, Molly Lewis, Mereba, AKAI SOLO; Django Django (Fimber Bravo Remix), Andy Bell (Pye Corner Audio Remix), Hildegard/Helena Deland/Ouri, Overmono, Causeway, Fatima Al Qadiri, Sarah Neufeld, Hot Chip/Jarvis Cocker (Myd Remix), The Lounge Society (The Orielles Remix), Erika de Casier, Leon Bridges, Not Waving/Marie Davidson, Sleater-Kinney, The Lagoons, The Lasso, Durand Jones & The Indications, The Joy Formidable, Zoon, Crowded House, Peach Baby, Shire T/Maribou State, Birds of Maya, Izzy True, Lovejoy, MIKE, WJSN THE BLACK, Torres, Tigran Hamasyan/Morgan Ågren, Mac Ayres og Koreless.

Playliste med ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder. Playlisten bliver opdateret løbende med det bedste nye musik. Abonner på den for at få det bedste nye musik samlet et sted. 

Tidligere ugers udvalgte singler findes her:

%d bloggers like this: