Bongorama Musik: ugens udvalgte EP- og albumnyheder

Iceage – Seek Shelter

Ugens fem udvalgte albumnyheder:

Gennem ti år har Iceage antændt post-punk scenen med sin rasende energi. Den rastløse iver bliver på Seek Shelter kanaliseret ind i en mere krævende produktion med klare referencer til forskellige genrer. Albummet er den til dato bedste Iceage udgivelse og markerer et kreativt højdepunkt for bandet.

Brighton bandet Squid er sammen med black midi og Black Country, New Road bannerførere på den nye britiske art-rock scene. Albummets numre eksisterer i eksperimenterende spændingsfelt mellem kontrol og kaos.

Maxwell Farrington & Le SuperHomard har skabt et album der lever i det samme univers som Lee Hazlewood og tidlig Scott Walker.

Det Montreal baserede japanske band TEKE::TEKE blander på deres udgivelse 60-70´er psychrock med gamle asiatiske instrumenter.

India Jordan leverer euforisk eksperimenterede house musik og cementerer sin plads som en af Englands mest nyskabende elektroniske producere.

Ugen har også budt på stærke albumudgivelser fra MAN ON MAN, Roman Flügel, Marble Raft, Sufjan Stevens, CHIVVY og EP-udgivelser fra A Certain Ratio, Doss og Ganser (EP med remix fra bla. Algiers og Glok).

Iceage- Seek Shelter

Bandcamp, Spotify, Apple Music

Squid – Bright Green Field

Bandcamp, Spotify, Apple Music

Maxwell Farrington & Le SuperHomard – Once

Bandcamp, Spotify, Apple Music

TEKE::TEKE – Shirushi

Bandcamp, Spotify, Apple Music

India Jordan – Watch Out!

Bandcamp, Spotify, Apple Music

Tjek også ugens udvalgte singlenyheder her.

%d bloggers like this: