Bongorama Musik: ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder

Pays P. – Vassili voir

Den franske trio Pays P. varmer op til deres debutalbum Ça v aller med den hidsige guitardrevne single “Vassili voir”. Ugens udvalgte singler byder blandt andet på nyt fra ShitKid, Music for Lovers, Bark Bark Disco, Liss, Liars og outtakes fra de nye Squid og Iceage album. Se alle ugens udvalgte nyheder nedenfor.

Ugens udvalgte nyheder er fra:

Pays P., ShitKid, Music for Lovers, Iceage, Bark Bark Disco, Squid, Liars, Liss, The Lounge Society (A Certain Ratio Remix), Le Jeune Flück (Theus Mago Remix), Simple Symmetry, L´Rain, Will Stratton, Kelly Lee Owens (Loraine James Remix), Bruno Pernades, blair, Yann Tiersen, Feu! Chatterton, Museum Of Love (Justin Van Der Volgen Remix), Alastor, MNDR, Rodrigo Amarante, Mndsgn, Borai/Denham Audio, Blurry The Explorer, oddCouple/theMind, Joe Armon-Jones, Khalab/M´berra Ensemble, Bobby Gillespie/Jenny Beth, Matthew Dear, Sugar Candy Mountain, LUMP/Laura Marling/Mike Lindsay, No Joy, Little Simz, Downtown July, Andrew W.K., Wavves, Descendents, Evann McIntosh, The Black Keys, Tom Odell, 299, Teis Ortved og HARD FEELINGS (Joe Goddard/Amy Douglas).

Playliste med ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder. Playlisten bliver opdateret løbende med det bedste nye musik. Abonner på den for at få det bedste nye musik samlet et sted. Tidligere ugers udvalgte numre ligger her.

%d bloggers like this: