Bongorama Musik: ugens udvalgte albumnyheder

The Armed – ULTRAPOP

Ugens fem udvalgte albumudgivelser er fra The Armed, Andy Stott, Sharon Van Etten, The Tremolo Beer Gut og Cory Hanson.

The Armed – ULTRAPOP

Hardcore kollektivet The Armed er på deres nye udgivelse punk i ånden og undertiden punk i lyd, men langt væk fra Ramones eller Black Flag. ULTRAPOP veksler mellem hård og slibende grindcore og lys, poppet æterisk rock som Mew eller M83. Dette er lyden af et moderne eksperimentrende Hardcore band.

Bandcamp, Spotify, Apple Music

Andy Stott – Never The Right Time

Never The Right Time finder Andy Stott den vanskelige balance mellem dyb bas og poppens sårbarhed. Stots alvorlige, sort-hvide albumcovers har altid afspejlet stemningen i hans musik, men på Never The Right Time – som i Wim Wenders “Wings Of Desire” – oplever man et dramatisk blitz af farve i det monokrome landskab.

Spotify, Apple Music

Sharon Van Etten – epic Ten

Det er ti år siden Van Etten udsendte Epic og i den forbindelse har albummet fået en unik 10-års-genudgivelse, som indeholder det originale album plus covers af hver sang af kunstnere der spænder over flere generationer og genrer: Big Red Machine (Justin Vernon + Aaron Dessner), IDLES, Lucinda Williams, Shamir, Courtney Barnett & Vagabon, St. Panther og Fiona Apple. Det er en unik hyldest til Epic og det giver sangene nyt liv.

Bandcamp, Spotify, Apple Music

The Tremolo Beer Gut – You Can’t Handle… The Tremolo Beer Gut

The Tremolo Beer Gut er med deres surf/garagerock definitionen af cool. Albummet er en fest og er soundtracket til en varm sommer.

Bandcamp, Spotify, Apple Music

Cory Hanson – Pale Horse Rider 

Cory Hanson tager sit sangskab i en ærefrygtindgydende retning på sit andet soloalbum. Inspireret af countrymusik og klassikerne (Neil Young, Bob Dylan, David Berman) er Pale Horse Rider en helt fantastisk plade, der er tung af tristhed, mens den stadig svæver ud i rummet. Albumets lyd skaber en længsel, der mærkes selv uden at være opmærksom på teksterne. En atmosfærisk hvirvel omgiver Hansons enkle country melodier, og den er stor, ensom og smuk.

Bandcamp, Spotify, Apple Music

Tjek også ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder her.

%d bloggers like this: