På besøg hos Peter Tudvad i Sachsen

Har den tyske kultur højere ambitioner end den danske? Det mener Kierkegaard-ekspert Peter Tudvad! Er du enig? Han mener også at det er “verdens største privilegie at bo i Meissen (…) den skønneste lille gamle romantiske by, der emmer af historie.” Kender du Meissen? Og velkommen til! Du ser med i en række interviews med kendte danskere, som enten bor eller har boet i Tyskland. Hver især beriger de os med deres særlige forhold til Tyskland og ikke mindst de tyske byer, deres hverdag udfolder sig i. Blandt de tyske byer er den velkendte storby Berlin, men vi vil skam også høre, hvad livet i Mannheim og Meissen, en by nær Dresden, har at byde på. Projektet, Grüße aus der Ferne, er stablet på benene i forbindelse med Det dansk-tyske kulturelle venskabsår og i tæt samarbejde med journalisten Ole Blegvad med hele 25 års DR-erfaring. Ole Blegvad udgør de usynlige kræfter på den anden side af kameraet.

Peter Tudvad (f. 1966) er en dansk filosof og Kierkegaard-ekspert. Han har boet i Berlin i mange år, men er nu flyttet til den lille by Meissen, tæt ved Dresden.

%d bloggers like this: