Bongorama Musik: Ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder

Familjen – Malmö stad

Skånske Familjen har udgivet en hyldest til Malmø “Malmö stad”, singlen er en del af soundtracket til den nye svenske dramaserie “Tunna blå linjen” der følger en gruppe politifolk i Malmø.

Ugen byder på en lang stærke singler med Cold Caves remix af The Vacant Lots “Into The Dephts”, Ohtis og Stef Churas “Schatze”, serpentwithfeet “Fellowship” og Xiu Xiu “A Bottle of Rum” som nogle af de bedste.

Cabaret Voltaire har udsendt en ny EP, Lost Horizons varmer op til deres februar albumudgivelse med nyt nummer og FKA twigs/Headie One/Fred again…har samarbejdet på “Don´t Judge Me”

Ugens udvalgte singler og pre-albumnyheder er fra:

Familjen, Ohtis/Stef Chura, The Vacant Lots (Cold Cave Deep Speed Remix), serpentwithfeet, Xiu Xiu/Liz Harris, Sibille Atar, FKA twigs/Headie One/Fred again…, L.A. Witch, Lost Horizons/Marissa Nadler, Cabaret Voltaire, Shovels & Rope, Mother of Mars, Squid/Martha Skye Murphy, Clark, Emeka Ogboh, Teenage Fanclub, SOPHIE, King Gizzard & The Lizard Wizard, Sophia Kennedy, Cub Scout Bowling Pins (Guided By Voices), Billy Nomates, Chad VanGaalen, Holy Ship, Meron T/Sey G, Khruangbin/Knxwledge, Saccades og Sculpture Club.

Playliste med ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder. Playlisten bliver opdateret løbende med det bedste nye musik. Abonner på den for at få det bedste nye musik samlet et sted.

%d bloggers like this: