Bongorama Musik: Ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder

Perfume Genius – Your Body Changes Everything (Boy Harsher Remix)

Den 19. februar udsender Perfume Genius remix-albummet Immediately, 14 kunstnere har remixet sidste års Set My Heart On Fire Immediately. Boy Harshers remix af Your Body Changes Everything er anden single fra albummet. Immidiately inderholder remix fra Jaakko Eino Kalevi, A.G Cook, Jim-E Stack, Planningtorock, Jenny Hval, Initial Talk, Boy Harsher, Nídia, Danny L Harle, Westerman, Actress, Koreless og Katie Dey.

Se den David Cronenberg Videodrome/Tobe Hooper Poltergeist inspirerede video her.

Det fremadstormende danske band Yung har udsendt en ny single “Friends On Ice” fra det kommende album Ongoing Dispute, udkommer 22. januar på PNKSLM. Søren Damm har udsendt singlen “Brønshøj Torv”, med tilhørende video, der er taget fra hans 2020 udgivelse Det Bliver Så Tidligt Sent. I sidste uge udsendte Casper Clausen det fremragende album Better Way, et af albummets højdepunkter er det afdæmpede nummer “Little Words”, som bør være næste single fra albummet.

Ugens udvalgte singler og pre-albumnyheder er fra:

Perfume Genius, Yung, Casper Clausen, Søren Damm, When Saints Go Machine, Guldimund, Bicep, Nation of Language, Mogwai, Ghostpoet, Elvis Costello/Isabelle Adjani, Myd (Metromony Remix), Chuck Strangers, DARKSIDE, Visionist/Haley Fohr, Ali Love/Nicky Night Time/Breakbot, Future Islands (Dan Deacon Remix), Apifera, Field Music, Blanck Mass, Luis Vasquez/The Soft Moon, Brijean, Parque de Cometas, Altin Gün, SebastiAn (Vegyn Remix), The Mueres, Lana Del Rey, CARM/Sufjan Stevens, The Antlers, Smerz, Francois & The Atlas Mountains, AZITA, The Black Dog, Mello, GHLOW, Stereolab, Psymon Spine, Daniel Avery/Alessandro Cortini, Front Line Assembly, Bell Orchestre, Yndi og LNZNRF.

Playliste med ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder. Playlisten bliver opdateret løbende med det bedste nye musik. Abonner på den for at få det bedste nye musik samlet et sted.

%d bloggers like this: