“Medicinske årsager?”

Af Peer Aagaard

Måske har du undret dig over, hvad betegnelsen “medicinske årsager” har dækket over, når amerikanske medier har beskrevet nogle af dødsfaldene i forbindelse med stormen på Kongressen.

Well, der er ingen nem måde at at fortælle det her på: under al postyret kom denne hyggelige, sværtbevæbnede fætter fra Alabama til at affyre sin medbragte strømpistol (hvad er en Trump-tilhænger uden?) mod sine egne nosser tilpas længe nok til, at han fik hjertestop.

Det er svært at overse symbolikken her, så lad os bare svælge lidt i den. Måske er løsningen på USAs demokratiske krise simpelthen at bygge en kæmpe forlystelsespark reserveret republikanere, hvor de kan gå amok på kopier af Det hvide Hus, Højesteret, Kongressen og Liberty Bell samt fotostater af sorte, latinoer, muslimer og bøsser i håb om, at de udrydder sig selv i processen? På stående fod er det let at komme i tanker om en kendt rigmand, der kunne finde på at finansiere projektet.

%d bloggers like this: