Bongorama Musik: Ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder

Ugens single: The Avalanches – The Divine Chord

The Avalanches har i dag udsendt deres tredje studiealbum We Will Always Love You . Ugens single “The Divine Chord” er taget fra albummet. MGMT og Johnny Marr medvirker på “The Divine Chord”.

Playlisten “BONGORAMA MUSIK – det bedste nye musik” med ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder vil blive opdateret løbende med det bedste nye musik, playliste nederst på siden og her, abonner på den for at få det bedste nye musik samlet et sted.

Ugens udvalgte singler og pre-albumnyheder er fra:

The Avalanches, ShitKid, Moi Caprice, Rigmor, Soulwax, Casper Clausen, Nilüfer Yanaya, Night Beats, Kelley Stoltz, SG Lewis, Tindersticks, Cheval Sombre, Fatima Yamaha, Creux Lies, Jon Hopkins, Burial/Four Tet/Thom Yorke, Channel Tres/Tyler The Creator, Avantgardet, Park Hye Jin/Nosaj Thing, Nightshift og Pretty Sick.

%d bloggers like this: