De borgerlige i bund og grund totalt ligegyldige

Af Peer Aagaard

Hvor er det dog vederkvægende at opleve fremlæggelsen af en finanslov, hvor intet støtteparti har taget regeringen som gidsel for sin racistiske agenda, og hvor stemningen imellem alle involverede parter tydeligvis er i top.

I dag sender regeringen og dens støttepartier to meget kraftige signaler til oppositionen: 1) De blå har intet at skulle have sagt i dansk politik i al overskuelig fremtid. 2) De borgerlige er chanceløse, hvis de tror, at der kan drives kiler ind i mellem regeringen og dens parlamentariske grundlag. Begge dele er vigtige i en tid, hvor borgerlige politikere og medier lader til at tro, at regeringen kan bringes i fare. Som denne signatur gentagne gange har påpeget: Det er IKKE tilfældet.

Det politiske stykke håndværk som Nicolai Wammen her har præsteret er i mesterklasse og placerer ham blandt Christiansborgs absolutte stjerner. Hav den tanke i baghovedet, mens de borgerlige skumler og ytrer sig forbitret i de kommende dage: De er pt i bund og grund totalt ligegyldige.

%d bloggers like this: