Bongorama Musik: Udvalgte EP- og albumnyheder

Escho 15 år – Burgers for my new Life

Ugens fem udvalgte udgivelser er Eschos 15-års jubilæumsudgivelse med ny musik fra bla. Iceage, Liss, Baby In Vain og The Bleeder Group. Lost Horizons (Simon Raymonde/Cocoteau Twins og Richie Thomas/Dif Juz) filmiske album, Ghost Powers (Tim Gane/Stereolab/Cavern Of Anti Matter og Jeremy Novak Dymaxion) blanding af Krautrock, 60´er ye-ye og tidlig 80´er post punk på deres debut single, art-punk fra Half Japanese og Son Lux forsatte vekselvirkning mellem pop-hooks og elektroniske eksperimenter.

Andre anbefalinger: The Coathangers garagerock debut The Coathangers er blevet genudsendt, Arctic Monkeys har udsendt et live album, Robin Guthrie og Harold Budd er ude med et album og nyt fra Nils Frahm, Joan Of Arc, curstetheknife og Sigur Ros.

Escho 15 år – Burgers for my new Life

Bandcamp

Lost Horizons – In Quiet Moments

Bandcamp, Spotify, Apple Music

Ghost Power – Asteroid Witch / Inchwork

Bandcamp

Half Japanese – Crazy Hearts

Bandcamp, Spotify, Apple Music

Son Lux – Tomorrows II

Bandcamp, Spotify, Apple Music

%d bloggers like this: