Bongorama Musik: Ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder

Ugens single: Bisse – Naturens Muntre Datter

Bisse fortsætter sin hyperproduktive og kreative udsendelsesfrekvens. Ugens single “Naturens Muntre Datter” er taget fra hans nye album Tårefilm, udkommer 27. november 2020.

Ugens playliste nederst på siden.

Ugens udvalgte singler og pre-albumnyheder:

Bisse, Soulwax (Dries Van Noten 2020 Remix), ShitKid, Beach Riot, Arab Strap, Softkill, Daniel Avery (dobbelt A-side), Hilang Child, Arlo Parks, Amparo Carmen Teresa Yolanda, Zenobia, Ferd again…, Kelley Stoltz, Dance System, Lorenzo Senni, The Lounge Society, Andy Bell (Pye Corner Audio Remix), CURRENTMOODGIRL, Landshapes, Megalophobe, DOPE LEMON, Krust (Four Tet Remix), Giant Swan, The Psychotic Monks, Pye Corner Audio, Nathaniel Rateliff og Rival Consoles.

%d bloggers like this: