Hvorfor skal vi høre på denne vrælen fra voksne mennesker, som lige nu har chancen til at fremstå som opofrende helte, men som i stedet vræler som umodne pattebørn?

Af Peer Aagaard på Facebook

Oh, puhleease!

Hvis ikke vi lukker dette erhverv ned, udsætter vi potentielt hele klodens befolkning for en ny, muteret udgave af COVID-19, hvilket kan medføre millioner af menneskers sygdom og død samt gøre ubodelig skade på Danmarks forhold til resten af verden.

Dette sat overfor en kultur, hvor man dræber små dyr for at tilfredsstille et luksusbehov hos nogle få, samtidig med at medarbejderstyrken i høj grad har vist sig at bestå af sort, udenlandsk arbejdskraft. Et erhverv som nu kan se frem til kompensation i millardklassen i modsætning til andre døde og uddøende erhverv.

Der var ingen, der trådte hjælpende til, da hundredvis af video-udlejningsbutikker måtte lukke, fordi tiden var løbet fra dem. Ingen hjalp fortidens tobaksspindere, ismejerister, karosserifabrikanter, telefonistinder, rebslagere og træskomagere. Og dog skal vi høre på denne vrælen fra voksne mennesker, som lige nu har chancen til at fremstå som opofrende helte, men som i stedet vræler som umodne pattebørn. Læg en plan for jeres nye liv! Tag imod omskolingstilbud, hvis I har behov for det! – Og grin hele vejen til banken imens, for det er ikke jer selv, men vi andre, der betaler den høje pris for at bringe jer videre fra et erhverv, som tiden for længst er løbet fra.

%d bloggers like this: