Genkender du denne dreng?

Af Søren Genefke

Efterlysning! Del gerne!

Genkender du denne dreng?

Billedet af drengen er taget i København i 1964 af en ung amerikaner ved navn Stephen Paley, der var på sin første rejse til Europa. Nogle år senere blev Paley en berømt fotograf og tog bla. billeder til pladecovers for en lang række af 60ernes største kunstnere – bla. The Allman Brothers Band, Aretha Franklin, Cher, Iron Butterfly, MC5, Sly & The Family Stone, Laura Nyro, Wilson Pickett og Cream og mange flere.

Han arbejdede bla. som talentspejder for Epic Records i årene 1970-75 – og det var Paley der hyrede Stevie Wonder til at skrive hittet ‘Superstition’ til Jeff Beck, men Wonder endte med at indspille sangen selv.

Under mit arbejde med bogen Alt om VINYL var jeg i løbende kontakt med Stephen Paley og han sendte det her billede til mig af den danske dreng. Han fortalte mig at han tit tænker på hvad der blev af ham og hvordan han ser ud i dag.
Han vil meget gerne møde drengen som selvfølgelig i dag er en voksen mand og tage et nyt billede af ham.

2 svar til “Genkender du denne dreng?”

  1. Det vil hjælpe gevaldigt med et foto… 🙂

    Like

    1. Det kan man se på forsiden. Det er noget teknisk. Bliver ændret i næste måned.

      Like

%d bloggers like this: