Jyllands rubin

Af Lars Werge


Det startede i foråret, da landet var lukket, og blandt andet fodboldens turneringer var punkteret. Lidt på kryds og tværs talte vi om, at det kunne være meget sjovt at lave en fan-podcast med udgangspunkt i og fokus på vores fælles kærlighed Vejle Boldklub.
Nogle af os kendte hinanden i forvejen, andre var sporadiske bekendtskaber fra den hyggelige fraktion VB Fan København.
Men efter mere end 6 måneders hygge, en række af disse digitale forsamlingshuse, en kilometerlang Messenger-dialog indeholdende alt godt fra havet (og nej, I får ingen detaljer, for hvad der sker og bliver sagt i logen, det bliver i logen) og ikke mindst igen kampe på stadion, kender vi hinanden supergodt, i hvert fald på en række felter.
Og derfor skulle jeg passe på den anden aften, da vi igen optog, ikke at blive alt for rørstrømsk, når jeg kiggede på min skærm og så de små billeder af de andre og mig selv.
Men vi var alle 7 meget berørt af, at sidste rundes profil i Superligaen, Arbnor Mucolli, brugte næsten en time af sin dag på os 7 gamle mænd med hvert vores næsten antikverede syn på fodbold i almindelighed og VB i særdeleshed.
Vi vidste godt, at her var vi i berøring med endnu en rubin fra Talentfabrikken i Nørreskovens alenlange produktionslinje. En imødekommende vejlensisk hæl-og-tå-fyr med både kant og humor.
Det kan du selv se her, og på den måde varme op til weekendens kampe, og alt er godt.

%d bloggers like this: