Litterær sommerkoncert

Af Asger Schnack

Litterær sommerkoncert: I morgen, torsdag den 13. august, kl. 19:30 i LiteraturHaus i Møllegade i København har jeg den store fornøjelse at optræde sammen med Jan Kaspersen. Det er ikke første gang, vi møder hinanden på en scene, men hver gang det sker, er det fra min side med stolthed og glæde. Jan Kaspersen er aktuel med cd’en ”Jungle Money 2: On the Spot” s.m. Peter Friis Nielsen og Claus Bøje (herom senere i en selvstændig opdatering). Men Jan Kaspersen er sådan set altid aktuel – som pianist, komponist, arrangør og orkesterleder i mange forskellige sammenhænge. Tilbage fra Blue Sun (1969-72) og alle mulige grupperinger, heriblandt Sølvstjernerne m. Dan Turèll. Hvad angår koncerten i morgen: Programmet er lagt, og vi er rede. Første sæt er helliget Dan Turèll, som vi begge var venner med og arbejdede sammen med. Jan Kaspersen byder på Dan Turèll-relaterede sange, og jeg læser specielt valgte Dan Turèll-tekster. Andet sæt er på vores egne præmisser! Kom og lyt til musik af bl.a. Satie, Monk, Kaspersen og Ellington og tekster af Turèll og Schnack. Som sagt: I morgen kl. 19:30 i LiteraturHaus.

(Foto af Jan Kaspersen: Lars Gundersen).

%d bloggers like this: