Det er nok at man ikke er idiot

Af Peer Aagaard

Så fik Trump holdt sit store smitte-stævne i Tulsa.

Det var informativt.

Præsidenten havde proklameret, at en million mennesker havde anmodet om billetter, men alligevel mødte kun 6.200 op på det store stadion med en kapacitet på 19.000 tilskuere.

De gik heller ikke glip af noget.

Præsidenten kalder konsekvent alle sine modstandere ekstremister og venstre-radikale, hvilket er direkte latterligt, og det samme er hans “banebrydende idé” om, at færre skal testes for Covid-19. “Det skal nok få antallet af smittede til at falde”; som han sagde.

Trump understregede på mødet, hvor enormt tolerant hans parti er: “Vi går ind for ligestilling uanset køn, race og etnicitet”, sagde han og undlod omhyggeligt at tale om de LGBT’ere, han konstant sviner til, og som han netop har tabt en højesteretssag til.

Man behøver ikke være LGBT’er, sort, flygtning eller indvandrer for at se en fjende i Trump. Det er nok, at man ikke er idiot. Mens præsidentens målingstal daler og daler, er det en stor trøst at tænke på.

%d bloggers like this: