House of T

Af Jon Stephensen, Aveny-T

NY SCENE
….velkommen til Aveny-Ts nye intimscene “House of T”- med helt nye debuterende stjerneskud på scenen og bag forestillingerne. …Aveny-T byder velkommen til en sæson 20/21 der mere end nogensinde forfølger og understreger teatret som en nationalscene for ungekulturen.

LAGERET HUSET MARIE
Monolog baseret på Jonas Eikas debutroman
5. – 8. november 2020

Aveny-T er stolte og taknemmelige over, at vinderen af Nordisk Råds Litteraturpris Jonas Eika Rasmussen har givet tilladelse til at dramatisere hans debutroman til teater.

Lageret Huset Marie er fortællingen om et døgn i 23-årige Elias liv. Oplev en lysende ung forestilling om Elias, der natarbejder på Dansk Supermarkeds nonfood-lager, lever det sumpede og stenede liv i et faldefærdigt kollektiv i Risskov – og om pigen Marie, som Elias forelsker sig i. Oplev det nyuddannede stjerneskud Lasse Steen Jensen i rollen som Elias.

MANUSKRIPT & INSTRUKTION Lasse Steen Jensen
VIDEO Jacob Sprogø
MEDVIRKENDE Lasse Steen Jensen

NOGEN ER UDE OG DRIKKE ØL

Rørende sjov forestilling om ensomhed
1. – 5. december 2020

Velkommen til en virkelig på alle måder sjov, rørende, ny forestilling spillet af stortalentet Mathilde Arcel Fock – som du bare må se.

Nogen er ude og drikke øl er en forestilling om at være alene hjemme og måske lidt ensom, imens de andre er ude for at drikke øl og more sig mens du:
Ryster dit hår for skæl ned på et gulv – savner en person så meget, at du har lyst til at kaste op – klæder sig ud, og lader som om, man er en anden – snakker med accent, der ikke er din egen – eller danser sexet.

MANUSKRIPT Mathilde Arcel Fock og Josephine Eusenbius
SCENOGRAFI Sofie Jürs
MEDVIRKENDE Mathilde Arcel Fock

En ny juleforestilling
9. – 13. december 2020

JUL I SKILSMISSELAND

Det er den 24. december.

På et mørkebrunt og tilrøget værtshus er Vera, Simon og Mathias traditionen tro samlet, inden turen går hjem til jul. Alle tre kæmper med stress, pligt og små tikkende bomber, når de jonglerer med jul i flere familier. “Det kan jo kun være ægte jul på én måde!” Jul i Skilsmisseland er en boblende sjov forestilling om at klare sig helskindet gennem julens minefelt af forventninger – især forældrenes.

MANUSKRIPT Frederik Villads
INSTRUKTION Tamara Rugaard Mathiesen
MEDVIRKENDE Andreas Dittmer, Thea Kastberg, Kristian Grumme Nielsen & Karl Johan Jarndorf

%d bloggers like this: