En historie om vold

Af Jon Stephensen

SEXUALITET & KØN

Aveny-T byder velkommen til en sæson 20/21 der mere end nogensinde forfølger og understreger teatret som en nationalscene for ungekulturen – vi er på vej og viser, at der er en scene skabt af unge og for unge – også efter SKAM.

EN HISTORIE OM VOLD

Sensationel opfølger af forfatteren til Færdig med Eddy
11. september – 3. oktober 2020

Det er med stolthed, at Aveny-T har sikret sig rettighederne til at dramatisere en af tidens største nye forfattere, 27 årige Édouard Louis’ roman En Historie om Vold.

Se denne rystende, gribende og vigtige forestilling spillet af et stjernecast af skuespillere anført af den dobbelte Reumertvinder Andreas Jebro i hovedrollen som Édouard. Forestillingen iscenesættes af ligeledes Reumertvinder Anders Lundorph.

Jeg mødte Reda julenat. Han stoppede mig på gaden. Jeg endte med at invitere ham op i min lejlighed. Vi tilbragte natten sammen. Snakkede og grinede.
Klokken 6 om morgenen tog han sin pistol frem og sagde han ville dræbe mig. Han voldtog mig.
Senere betroede jeg mig til min søster.

En Historie om Vold er Édouards rå, brutale og dybt gribende selvbiografiske historie om den nat. Han tænker tilbage på sin egen barndom og reflekterer over emigration, racisme, fattigdom, begær og traumer.
Han forsøger at forstå, hvad der skete.

AF Édouard Louis
DRAMATISERING & INSTRUKTION Anders Lundorph
SCENOGRAFI Nicolaj Spangaa
MEDVIRKENDE Andreas Jebro, Patrick Baurichter, Carsten Svendsen & Josephine Park

%d bloggers like this: