Folk opfordres til at bede de daglige bønner og fredagsbønner hjemme med familien

Af Kashif Ahmad

Husk at det centrale i ramadan er ikke maden og de lange familiemiddage, men de lange bønner derhjemme om natten/tidlig morgen i ensomhed overfor Gud.

Husk at den særlige fælles tarawi-bøn i moskeerne om aftenen under ramadanen ikke er en pligtig bøn og kun er et sekundært alternativ for dem, der ikke kunne stå tidligt op og bede nattebønnen (tahadjud-bøn) alene.

Så hvis man vil fejre ramadan som Profeten Muhammad(fvmh) gjorde det, så skru ned for det sociale til et minimum og søg Gud i ensomheden og det skjulte. Brug mindre tid om aftenen på at spise og være social, gå tidligere i seng og stå dét tidligere op og bed nattebøn før fasten påbegyndes om morgenen.

Moskeerne har været lukket siden karantænen og det vil de fortsat være under ramadanen og der vil ikke være eid-bøn denne gang. Folk opfordres til at bede de daglige bønner og fredagsbønner hjemme med familien.

Og så er det en selvfølge, at man overholder lovgivning og retningslinjer fra myndigheder. Også selvom visse politikere og andre ønsker at piske en stemning op. De gør de hvert år, så derfor bør deres limpinde ignoreres.

Fokusér istedet på:

4 ugers barmhjertighed.
30 dages tilbedelse.
720 timers spiritualitet.
43.200 minutters tilgivelse.

%d bloggers like this: