Fisk til folket

Rabarbergaarden skriver:

FISK TIL FOLKET

Hver uge kan du, nemt og enkelt, få bæredygtig fisket fisk til dit middagsbord.

Fiskerikajen har lanceret Fisk til Folket hvor du bestiller ugens kasse, fuld af frisk fisk, og så henter du en kasse med dit navn på, her på Rabarbergaarden torsdag-lørdag.

Fiskerikajen leverer normalt til alle de dejlige restauranter der nu må holde lukket, men for at de fiskere der arbejder bæredygtigt ikke skal lægge til kaj eller trække helt op på land, så har de gode folk hos Fiskerikajen lagt sig i selen for at fortsætte med at sælge fisk.

Nu kommer det så DIG til gode, hjemme hos dig selv.

I denne uge er der blandt andet dejlig garnfisket kuller, økologiske linemuslinger fra Limfjorden og ikke mindst røget makrel, som jo er en forårs bebuder der vil noget.

Til en der makrel skal der jo økologiske æggeblommer, purløg, smør og rugbrød til, og alt det kan du købe med her fra gårdens økologiske købmand når du henter din kasse.

Men husk! Du kan også bestille andet end ugens kasse hos Fiskerikajen, gå ind og os i deres Webshop, og se hvad der skal på dit frokost eller middagsbord i weekenden.

Det kan ikke være nemmere at handle og spise lokalt produceret økologisk og bæredygtig mad.
Vi har stort set sørget for det hele.
Hvis du så henter det hele på cykel (kassen kan godt være på et bagagebærer), så er der ikke et øje tørt…..:)

Vi holder åben torsdag – søndag kl. 10-17. Du kan således eksempelvis bestille din fiskekasse onsdag og hente torsdag eller bestille torsdag og så er den klar til fredag og weekenden.

https://www.fisktilfolket.nordward.com

%d bloggers like this: