DSB: B FOR BANER ELLER BANDITTER?

Peter Tudvad skriver på Facebook:

Jaja, nu sidder jeg på Café Berg i Kolding og oversætter Hartmut Rosa (Resonanz), da det tog, jeg skulle have siddet i undervejs til Hamburg, kørte planmæssigt fra Lunderskov – mens det tog, jeg skulle med dertil fra Esbjerg, blev knap så planmæssigt aflyst fem minutter før afgang. Heldigt, at jeg er vant til den slags situationer, så jeg hurtigt finder en alternativ afgang og får købt pladsbilletter til diverse tog på den lange hjemrejse fra Skjern til Meißen, der nu øges fra 11 til 13 timer. Men ikke just heldigt, at der hverken på stationen i Esbjerg eller i toget til Kolding er nogen fætre eller kusiner fra DSB til stede, så man kan få lidt hjælp, når man ikke selv kan hitte vej i det logistiske kaos – eller bare få stemplet på sin billet, at den nu kan bruges til alle mulige andre tog end de planlagte. Jeg tror, jeg sender en regning til DSB for den service, jeg ydede andre passagerer, der ikke på anden vis fandt hjælp til at hitte rede i, hvordan de nu kom videre.