Fra i dag skal jeg myrde så mange af vort folk som jeg bare kan

Af Jan Oberg på Facebook:

De civile uskyldiges skæbne er selvsagt ubeskriveligt tragisk. Men denne (ulidelige) video er ren tyrkisk propaganda om “Russian-backed regime strikes”.
Men det fortæller DR – naturligvis – ikke.
Tyrkiet har været en af de mest destruktive kræfter de sidste 9 år med støtte til/træning af terrorister, besættere og tyveriet af alt af værdi i Aleppos industrizone.
Tyrkiet – NATO-land lidt endnu – synes det er mærkeligt at “regimet” vil have besatte territorier tilbage og blive af med både Tyrkiet og USA, der ikke har folkeretslig hjemmel til at have én soldat i Syrien. Ifølge FN-Pagten og øvrig folkeret.
Nå, deet meste – ikke alt! – er konsekvensen af amerikansk politik siden 2007 eller så og af Vestens + allieredes “afsættelse” per dekret af Assad som præsident 12.12.2012 i Marrakesh og indsættelsen af et Nationalråd, som ingen syrier havde stemt på.
Vist, én mand forklarer det hele: “slagterens, “diktatoren” og “massemorderen”, der efter 11 år som reformvenlig præsident en morgen i april 2011 satte sig op i sengen og sagde til sin kone: “Fra i dag skal jeg myrde så mange af vort folk som jeg bare kan.”
Giv mig lige telefonnummer til den psykiater, der kan forklare dét. DR må have det…