Rust 30

Ole Dreyer Wogensen skriver på Facebook:

I dag er det 30 år siden, at vi åbnede RUST. Det var et hold af syv glade amatører, der åbnede den første dag. Det havde tidligere fungeret som Kafé og mødested for Next Stop Sovjet bevægelsen. Vi åbnede med et brag af en fest, der satte en smuk rettesnor for de kommende år -. Napoleon Solo leverede musikken. Holdet der satte skibet i søen talte bl.a. Jens Ulrik Pedersen, Henrik Ib Jørgensen, Lars Christian Detlefsen, Per Appel m.fl. – udover mig selv. Stedet lever og sprudler stadig med Morten Varano ved roret. Tillykke med jubilæet til alle der har været igennem……

Peter Waldorph stod bag udtrykket og grafikken, vi brugte i de mange år. Det ses bl.a. på billedet ovenfor, som stammer fra den første ombygning, hvor vi blev en kobberfarvet rockklub.