DIZZY-FEST I CINEMATEKET

Jan Poulsen skriver på Facebook:

Fri Fredag med den særdeles indbydende overskrift ‘Koncertfilm, kvalitetsøl og fyraftenshygge’ er opfundet af Cinemateket i København, som igennem længere tid – og med jævne mellemrum – har inviteret alle inden for til gratis biografbar.
Den næste i rækken finder sted på fredag (10/1) med DIZZY MIZZ LIZZY som omdrejningspunkt. Baren åbner kl. 16, og fra kl. 17 kan du (gen)opleve Thies Molins film “Dizzy Mizz Lizzy Live In Concert 2010” på to lærreder i baren, eller du kan smutte ind i biografsalen og se den der.
Her slutter arrangementet dog ikke, for er du mere Dizzy-sulten, mens du venter på bandets fjerde album, der udkommer til foråret, kan du i Asta-salen se samme instruktørs portrætfilm “Lost Inside A Dream. The Story of Dizzy Mizz Lizzy”.
Jeg har fået fornøjelsen af at introducere med et par velvalgte ord og måske lidt Dizzy-musik af den sjældne slags, og jeg glæder mig meget.
Hele arrangementet er gratis, og du kan bare møde op i Cinemateket, men bliver du hængende og ser portrætfilmen, skal du bestille billet til den via linket her, hvor du også kan læse mere om Fri Fredag.
De allersidste eksemplarer (ti stk) af den udgåede bog om bandet, “Dizzy Mizz Lizzy. En drengedrøm”, sælges til særpris på aftenen. Når de er væk, er der ikke flere, så har du ikke fået den endnu, er det ved at være tid.

%d bloggers like this: