Det er ikke os, der er syge. Det er dig!

Peer Aagaard skriver på Facebook:

Der er så mange ting, som er fedt ved at være homo. En af dem er, at vi ikke spilder vores tid på vilde interne skænderier om, hvorvidt vi bør acceptere heteroseksualitet som en acceptabel livsstil, hvorefter hardlinerne blandt os smækfornærmede beslutter sig for at danne deres egen fraktion, hvor de virkelig kan få afløb for deres had uden forstyrrende argumenter imod deres holdning.

Set fra min side af hegnet er disse skænderier blandt heteroer direkte groteske og udtryk for en primitivitet, der burde høre en fjern fortid til. De kunne ligeså godt diskutere rimeligheden i regnvejr eller fugles tilstedeværelse. Hvornår forstår disse typer, at om de så brugte 100% af deres miserable liv på at forbande homoer ad helvede til, ville vi ikke forsvinde af den grund?

Af mange af de udtalelser som ledende medlemmer af dem amerikanske metodist-kirke er fremkommet med i forbindelse med den forestående opsplitning af kirken i en homo-venlig og en homo-fjendtlig fløj, fremgår det, at alle parter er lykkelige over at være nået til en mindelig løsning på deres interne stridigheder. Ingen kerer sig tilsyneladende det mindste om, hvad sagens genstand – LGTBT-personerne selv – føler.

Forventer de mon i ramme alvor, at taknemmeligheden nu vil strømme dem imøde fra de stakkels bøsser og lesbiske, der endelig og modstræbende ser ud til at blive accepteret af en del af deres trossamfund?

Tillad mig at give disse skinhellige et tiltrængt reality check:

F*CK JER!

Vi LGBT’ere er færdige med at spille rollen som pariaer i religiøses eller nationalkonservatives forhudsforsnævrede lille verden. Vi er et indiskutabelt faktum og står ikke længere med hatten i hånden og beder om at blive tolereret eller accepteret. Vores krav på ligestilling i enhver henseende er og bør være en selvfølgelighed. Har du et problem med det, er problemet dit – ikke vores, eller med en parafrase over Ingeborg Skjern: Det er ikke os, der er syge. Det er dig!